Меню
Количка

Чанти от естествена кожа

Жените обожават да носят чанти и винаги намират повод, за да добавят още една към колекцията си. Днес един от най-желаните модни аксесоари е дамската чанта от естествена кожа. Основната причина за голямата им популярност се крие в уникалното усещане за елегантност, класа и изтънченост, което те придават. Ако все още не притежавате такава, съветваме ви да попълните този пропуск. Чантите, направени от естествена кожа, са здрави, удобни за носене и имат много по-дълъг живот. С тях винаги ще изглеждате стилни и в крак с модните тенденции. Те са чудесен аксесоар, който може да допълни еднакво добре както ежедневното ви облекло, така и по-елегантен тоалет. Избирайки дамска чанта от естествена кожа, вие правите дългосрочна инвестиция за вашия стил. В онлайн магазина на Bagsline.bg ще откриете разнообразие качествени и актуални модели, с които ще изглеждате модерни и изтънчени.

 

Цвят:бялРазмери:Височина – 34см.Ширина – 30см.Дълбочина – 14см.Материал:естествена кожаВъншни детайли:-заден джоб с ципВътрешни детайли:-обемисто отделение, което се затваря с цип;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се дръжки;-дръжка за носене в ръка...
137.00лв.
Без данък:137.00лв.
Цвят:черенРазмери:Височина – 34см.Ширина – 30см.Дълбочина – 14см.Материал:естествена кожаВъншни детайли:-заден джоб с ципВътрешни детайли:-обемисто отделение, което се затваря с цип;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се дръжки;-дръжка за носене в ръка...
137.00лв.
Без данък:137.00лв.
Цвят:бежовРазмери:Височина – 34см.Ширина – 30см.Дълбочина – 14см.Материал:естествена кожаВъншни детайли:-заден джоб с ципВътрешни детайли:-обемисто отделение, което се затваря с цип;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се дръжки;-дръжка за носене в ръка...
137.00лв.
Без данък:137.00лв.
Цвят:черенРазмери:Височина – 34см.Ширина – 27см.Дълбочина – 12см.Материал:естествена кожаВътрешни детайли:-заден джоб с ципВътрешни детайли:-три отделни прегради, две, от които се затварят с цип;-вътрешен джоб с цип и едно отделение за телефон и дребни вещи.Дръжки:-регулираща се дръжка, която при из..
179.00лв.
Без данък:179.00лв.
Цвят:черенРазмери:Височина – 33см.Ширина – 26см.Дълбочина – 10см.Материал:естествена кожаВътрешни детайли:-едно отделение с текстилен хастар, затварящо се с цип;-голямо отделение под капака, затварящо се с магнитно копче;-вътрешен джоб с цип и 2 отделения за телефон и дребни вещи.Дръжки:-регулиращи ..
155.00лв.
Без данък:155.00лв.
Цвят:бежов и кафявРазмери:Височина – 23см.Ширина – 26см.Дълбочина – 11см.Материал:естествена кожаВъншни детайли:-преден джоб с цип;-малък заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с цип и джоб за телефон и дребни вещи.Дръжки:-дълга кафява регулираща се дръжка за през рамо..
85.00лв.
Без данък:85.00лв.
Цвят:оранжев и кафявРазмери:Височина – 23см.Ширина – 26см.Дълбочина – 11см.Материал:естествена кожаВъншни детайли:-преден джоб с цип;-малък заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с цип и джоб за телефон и дребни вещи.Дръжки:-дълга кафява регулираща се дръжка за през рамо..
85.00лв.
Без данък:85.00лв.
Цвят:черенРазмери:Височина – 23см.Ширина – 26см.Дълбочина – 11см.Материал:естествена кожаВъншни детайли:-преден джоб с цип;-малък заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с цип и джоб за телефон и дребни вещи.Дръжки:-дълга регулираща се дръжка за през рамо..
85.00лв.
Без данък:85.00лв.
Цвят:дънковосинРазмери:Височина – 23см.Ширина – 26см.Дълбочина – 11см.Материал:естествена кожаВъншни детайли:-преден джоб с цип;-малък заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с цип и джоб за телефон и дребни вещи.Дръжки:-дълга регулираща се дръжка за през рамо..
85.00лв.
Без данък:85.00лв.
Производител: Хернан
Цвят:синРазмери:Височина – 20см.Ширина – 25см.Дълбочина – 8см.Материал:естествена кожаВъншни детайли:-капак на лицевата страна;-джоб с цип на гърба.Вътрешни детайли:-едно основно отделение с текстилен хастар, затварящо се с цип;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-регули..
109.00лв.
Без данък:109.00лв.
Производител: Хернан
Цвят:тъмносинРазмери:Височина – 20см.Ширина – 25см.Дълбочина – 8см.Материал:естествена кожаВъншни детайли:-капак на лицевата страна;-джоб с цип на гърба.Вътрешни детайли:-едно основно отделение с текстилен хастар, затварящо се с цип;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-р..
109.00лв.
Без данък:109.00лв.
Производител: Хернан
Цвят:тъмнобежов - какиРазмери:Височина – 20см.Ширина – 25см.Дълбочина – 8см.Материал:естествена кожаВъншни детайли:-капак на лицевата страна;-джоб с цип на гърба.Вътрешни детайли:-едно основно отделение с текстилен хастар, затварящо се с цип;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи...
109.00лв.
Без данък:109.00лв.
Показани 1 от 12 | 17 (2 Страници)