Меню
Количка

Дамски чанти

Всяка жена трябва да притежава поне една дамска чанта в колекцията си, а защо не и повече. Те са красив аксесоар, който ни помага да добавим повече стил към всеки тоалет, а също и да изразим своята индивидуалност. Нека не забравяме и тяхната практичност! В чантата си всекидневно съхраняваме ценности – от портмонето и телефона , до любимото ни червило. Затова тя трябва да е здрава и комфортна за носене. 

Ние знаем колко важна е чантата ви за вас, затова в онлайн магазина на Bagsline.bg ще намерите голямо разнообразие от дамски чанти, които съчетават красив дизайн с удобство и практичност. Ние предлагаме актуални модели, с високо качество на изработка и на оптимални цени. Независимо дали търси малка или голяма, спортна или елегантна, за ежедневно ползване или за официално събитие – в нашия сайт  всяка дама ще открие подходящата чанта, която приляга на нейния неповторим стил. 

Цвят:черенРазмери:Височина – 32см.Ширина – 35см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб, разположен по цялата предница, затварящ се с цип;-два вертикални джоба, разположени на предната страна, затварящи се също с ципове;-заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-текстилна преграда с отделен ..
45.00лв.
Без данък:45.00лв.
Цвят:тъмнобежов, подходящ за всеки сезонРазмери:Височина – 32см.Ширина – 35см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб, разположен по цялата предница, затварящ се с цип;-два вертикални джоба, разположени на предната страна, затварящи се също с ципове;-заден джоб с цип.Вътрешни детайли:..
45.00лв.
Без данък:45.00лв.
Цвят:зеленРазмери:Височина – 32см.Ширина – 35см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб, разположен по цялата предница, затварящ се с цип;-два вертикални джоба, разположени на предната страна, затварящи се също с ципове;-заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-текстилна преграда с отделен ..
45.00лв.
Без данък:45.00лв.
Цвят:бордоРазмери:Височина – 32см.Ширина – 35см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб, разположен по цялата предница, затварящ се с цип;-два вертикални джоба, разположени на предната страна, затварящи се също с ципове;-заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-текстилна преграда с отделен ..
45.00лв.
Без данък:45.00лв.
Цвят:тъмносинРазмери:Височина – 32см.Ширина – 35см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб, разположен по цялата предница, затварящ се с цип;-два вертикални джоба, разположени на предната страна, затварящи се също с ципове;-заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-текстилна преграда с отдел..
45.00лв.
Без данък:45.00лв.
Цвят:тъмнокафявРазмери:Височина – 32см.Ширина – 35см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб, разположен по цялата предница, затварящ се с цип;-два вертикални джоба, разположени на предната страна, затварящи се също с ципове;-заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-текстилна преграда с отд..
45.00лв.
Без данък:45.00лв.
Цвят:черенРазмери:Височина – 35см.Ширина – 38см.Дълбочина – 13см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб с цип на задната страна.Вътрешни детайли:-три отделения, средното, от които е с цип;-вътрешен малък джоб с цип и два допълнителни за телефон, дребни вещи и документи.Дръжки:-функционална, регулиращ..
39.00лв.
Без данък:39.00лв.
Цвят:зеленРазмери:Височина – 35см.Ширина – 38см.Дълбочина – 13см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб с цип на задната страна.Вътрешни детайли:-три отделения, средното, от които е с цип;-вътрешен малък джоб с цип и два допълнителни за телефон, дребни вещи и документи.Дръжки:-функционална, регулиращ..
39.00лв.
Без данък:39.00лв.
Цвят:червенРазмери:Височина – 35см.Ширина – 38см.Дълбочина – 13см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб с цип на задната страна.Вътрешни детайли:-три отделения, средното, от които е с цип;-вътрешен малък джоб с цип и два допълнителни за телефон, дребни вещи и документи.Дръжки:-функционална, регулира..
39.00лв.
Без данък:39.00лв.
Цвят:кафяв - конякРазмери:Височина – 35см.Ширина – 38см.Дълбочина – 13см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб с цип на задната страна.Вътрешни детайли:-три отделения, средното, от които е с цип;-вътрешен малък джоб с цип и два допълнителни за телефон, дребни вещи и документи.Дръжки:-функционална, р..
39.00лв.
Без данък:39.00лв.
Цвят:лилавРазмери:Височина – 35см.Ширина – 38см.Дълбочина – 13см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб с цип на задната страна.Вътрешни детайли:-три отделения, средното, от които е с цип;-вътрешен малък джоб с цип и два допълнителни за телефон, дребни вещи и документи.Дръжки:-функционална, регулиращ..
39.00лв.
Без данък:39.00лв.
Цвят:тъмносивРазмери:Височина – 35см.Ширина – 38см.Дълбочина – 13см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб с цип на задната страна.Вътрешни детайли:-три отделения, средното, от които е с цип;-вътрешен малък джоб с цип и два допълнителни за телефон, дребни вещи и документи.Дръжки:-функционална, регули..
39.00лв.
Без данък:39.00лв.
Показани 1 от 12 | 161 (14 Страници)