Меню
Количка

Дамски чанти

Всяка жена трябва да притежава поне една дамска чанта в колекцията си, а защо не и повече. Те са красив аксесоар, който ни помага да добавим повече стил към всеки тоалет, а също и да изразим своята индивидуалност. Нека не забравяме и тяхната практичност! В чантата си всекидневно съхраняваме ценности – от портмонето и телефона , до любимото ни червило. Затова тя трябва да е здрава и комфортна за носене. 

Ние знаем колко важна е чантата ви за вас, затова в онлайн магазина на Bagsline.bg ще намерите голямо разнообразие от дамски чанти, които съчетават красив дизайн с удобство и практичност. Ние предлагаме актуални модели, с високо качество на изработка и на оптимални цени. Независимо дали търси малка или голяма, спортна или елегантна, за ежедневно ползване или за официално събитие – в нашия сайт  всяка дама ще открие подходящата чанта, която приляга на нейния неповторим стил. 

Цвят:цветло бежов (екрю)Размери:Височина – 23см.Ширина – 29см.Дълбочина – 12см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак на лицевата страна;-два малки джоба отстрани;-джоб с цип на гърба.Вътрешни детайли:-три прегради с текстилен хастар, затварящи се с цип;-вътрешен джоб с цип на стената и два джоба за..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Цвят:жълтРазмери:Височина – 23см.Ширина – 29см.Дълбочина – 12см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак на лицевата страна;-два малки джоба отстрани;-джоб с цип на гърба.Вътрешни детайли:-три прегради с текстилен хастар, затварящи се с цип;-вътрешен джоб с цип на стената и два джоба за телефон.Дръжки..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Цвят:светло сивРазмери:Височина – 23см.Ширина – 29см.Дълбочина – 12см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак на лицевата страна;-два малки джоба отстрани;-джоб с цип на гърба.Вътрешни детайли:-три прегради с текстилен хастар, затварящи се с цип;-вътрешен джоб с цип на стената и два джоба за телефон...
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Цвят:светло синРазмери:Височина – 23см.Ширина – 29см.Дълбочина – 12см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак на лицевата страна;-два малки джоба отстрани;-джоб с цип на гърба.Вътрешни детайли:-три прегради с текстилен хастар, затварящи се с цип;-вътрешен джоб с цип на стената и два джоба за телефон...
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Цвят:червенРазмери:Височина – 23см.Ширина – 29см.Дълбочина – 12см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак на лицевата страна;-два малки джоба отстрани;-джоб с цип на гърба.Вътрешни детайли:-три прегради с текстилен хастар, затварящи се с цип;-вътрешен джоб с цип на стената и два джоба за телефон.Дръж..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Цвят:тъмно бежовРазмери:Височина – 23см.Ширина – 29см.Дълбочина – 12см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак на лицевата страна;-два малки джоба отстрани;-джоб с цип на гърба.Вътрешни детайли:-три прегради с текстилен хастар, затварящи се с цип;-вътрешен джоб с цип на стената и два джоба за телефон..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Цвят:черенРазмери:Височина – 23см.Ширина – 29см.Дълбочина – 12см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак на лицевата страна;-два малки джоба отстрани;-джоб с цип на гърба.Вътрешни детайли:-три прегради с текстилен хастар, затварящи се с цип;-вътрешен джоб с цип на стената и два джоба за телефон.Дръжк..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Цвят:бежови дръжки, принтвана кожа на цветяРазмери:Височина – 24см.Ширина – 25см.Дълбочина – 10см.Материал:еко кожаВъншни детайли:- заден джоб с ципВътрешни детайли:-едно основно отделение с текстилен хастар;-два вътрешни джоба с цип и два допълнителни джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две удоб..
39.00лв.
Без данък:39.00лв.
Цвят:бежови дръжки, принтвана кожа на цветяРазмери:Височина – 29см.Ширина – 30см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:- заден джоб с ципВътрешни детайли:-едно основно отделение с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два допълнителни джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две удобни за..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Цвят:оранжеви дръжки, принтвана кожа на цветяРазмери:Височина – 24см.Ширина – 25см.Дълбочина – 10см.Материал:еко кожаВъншни детайли:- заден джоб с ципВътрешни детайли:-едно основно отделение с текстилен хастар;-два вътрешни джоба с цип и два допълнителни джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две уд..
39.00лв.
Без данък:39.00лв.
Цвят:оранжеви дръжки, принтвана кожа на цветяРазмери:Височина – 29см.Ширина – 30см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:- заден джоб с ципВътрешни детайли:-едно основно отделение с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два допълнителни джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две удобни ..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Цвят:тъмно сини дръжки, принтвана кожа на цветяРазмери:Височина – 24см.Ширина – 25см.Дълбочина – 10см.Материал:еко кожаВъншни детайли:- заден джоб с ципВътрешни детайли:-едно основно отделение с текстилен хастар;-два вътрешни джоба с цип и два допълнителни джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две ..
39.00лв.
Без данък:39.00лв.
Показани 1 от 12 | 207 (18 Страници)