Меню
Количка

Дамски раници

В последните няколко сезона, дамските раниците са актуален тренд и все по-често заменят големите чанти. Те са перфектното доказателство, че не е необходимо да жертвате стилната си визия за сметка на удобството. Дамските раниците, които предлагаме са едновременно модерни и комфортни за носене. В тях може да поберете целия си арсенал от лични вещи и пак да ви остане място. Това е причината те да са толкова предпочитани за използване в ежедневието. Да, раниците определено носят това усещане, че сте се върнали отново на училище, но моделите им са изчистени,  класически  и подходящи за жени от всяка възраст.  Дамите, които не се страхуват да бъдат център на внимание, могат да изберат раници от естествена кожа или да заложат на по-ярки цветове. В онлайн магазина на Bagsline.bg ще откриете голямо разнообразие от дамски раници, които лесно може да комбинирате с любимите си тоалети. 

Цвят:черенРазмери:Височина – 24см.Ширина – 19см.Дълбочина – 8см.Материал:висококачествена екокожаВъншни детайли:-голям джоб с цип на предната странаВътрешни детайли:-едно отделение с текстилен хастар;-малък джоб с цип за телефон и дребни вещи.Дръжки:-регулираща се функционална дръжка, която позволяв..
43.00лв.
Без данък:43.00лв.
Цвят:бежовРазмери:Височина – 24см.Ширина – 19см.Дълбочина – 8см.Материал:висококачествена екокожаВъншни детайли:-голям джоб с цип на предната странаВътрешни детайли:-едно отделение с текстилен хастар;-малък джоб с цип за телефон и дребни вещи.Дръжки:-регулираща се функционална дръжка, която позволяв..
43.00лв.
Без данък:43.00лв.
Цвят:светлосинРазмери:Височина – 24см.Ширина – 19см.Дълбочина – 8см.Материал:висококачествена екокожаВъншни детайли:-голям джоб с цип на предната странаВътрешни детайли:-едно отделение с текстилен хастар;-малък джоб с цип за телефон и дребни вещи.Дръжки:-регулираща се функционална дръжка, която позв..
43.00лв.
Без данък:43.00лв.
Цвят:зелен - ментаРазмери:Височина – 24см.Ширина – 19см.Дълбочина – 8см.Материал:висококачествена екокожаВъншни детайли:-голям джоб с цип на предната странаВътрешни детайли:-едно отделение с текстилен хастар;-малък джоб с цип за телефон и дребни вещи.Дръжки:-регулираща се функционална дръжка, която ..
43.00лв.
Без данък:43.00лв.
Цвят:оранжевРазмери:Височина – 24см.Ширина – 19см.Дълбочина – 8см.Материал:висококачествена екокожаВъншни детайли:-голям джоб с цип на предната странаВътрешни детайли:-едно отделение с текстилен хастар;-малък джоб с цип за телефон и дребни вещи.Дръжки:-регулираща се функционална дръжка, която позвол..
43.00лв.
Без данък:43.00лв.
Цвят:какиРазмери:Височина – 24см.Ширина – 19см.Дълбочина – 8см.Материал:висококачествена екокожаВъншни детайли:-голям джоб с цип на предната странаВътрешни детайли:-едно отделение с текстилен хастар;-малък джоб с цип за телефон и дребни вещи.Дръжки:-регулираща се функционална дръжка, която позволява..
43.00лв.
Без данък:43.00лв.
Цвят:черенРазмери:Височина – 32см.Ширина – 26см.Дълбочина – 13см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоба с цип отпредВътрешни детайли:-голямо отделение с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и джоб за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се презрамки;-къса, удобна дръжка за носене в ръка...
47.00лв.
Без данък:47.00лв.
Цвят:кафявРазмери:Височина – 32см.Ширина – 26см.Дълбочина – 13см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоба с цип отпредВътрешни детайли:-голямо отделение с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и джоб за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се презрамки;-къса, удобна дръжка за носене в ръка...
47.00лв.
Без данък:47.00лв.
Цвят:синРазмери:Височина – 32см.Ширина – 26см.Дълбочина – 13см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоба с цип отпредВътрешни детайли:-голямо отделение с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и джоб за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се презрамки;-къса, удобна дръжка за носене в ръка...
47.00лв.
Без данък:47.00лв.
Производител: Габол
Цвят:сивРазмери:Височина – 32см.Ширина – 26см.Дълбочина – 13см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоба с цип отпредВътрешни детайли:-голямо отделение с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и джоб за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се презрамки;-къса, удобна дръжка за носене в ръка...
47.00лв.
Без данък:47.00лв.
Цвят:черенРазмери:Височина – 34см.Ширина – 32см.Дълбочина – 12см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-преден капак;-джоб с цип на предната страна;-заден джоб с цип. Вътрешни детайли:-два вътрешни джоба с цип;-два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се презрамки;-къса дръжка за нос..
65.00лв.
Без данък:65.00лв.
Цвят:кафявРазмери:Височина – 34см.Ширина – 32см.Дълбочина – 12см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-преден капак;-джоб с цип на предната страна;-заден джоб с цип. Вътрешни детайли:-два вътрешни джоба с цип;-два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се презрамки;-къса дръжка за нос..
65.00лв.
Без данък:65.00лв.
Показани 1 от 12 | 23 (2 Страници)