Меню
Количка

Дамски раници

В последните няколко сезона, дамските раниците са актуален тренд и все по-често заменят големите чанти. Те са перфектното доказателство, че не е необходимо да жертвате стилната си визия за сметка на удобството. Дамските раниците, които предлагаме са едновременно модерни и комфортни за носене. В тях може да поберете целия си арсенал от лични вещи и пак да ви остане място. Това е причината те да са толкова предпочитани за използване в ежедневието. Да, раниците определено носят това усещане, че сте се върнали отново на училище, но моделите им са изчистени,  класически  и подходящи за жени от всяка възраст.  Дамите, които не се страхуват да бъдат център на внимание, могат да изберат раници от естествена кожа или да заложат на по-ярки цветове. В онлайн магазина на Bagsline.bg ще откриете голямо разнообразие от дамски раници, които лесно може да комбинирате с любимите си тоалети. 

Цвят:черенРазмери:Височина – 33см.Ширина – 27см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак с джоб с цип;-заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-две основни отделения с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се презрамки, позволяващи..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Цвят:тъмнозеленРазмери:Височина – 33см.Ширина – 27см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак с джоб с цип;-заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-две основни отделения с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се презрамки, позвол..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Цвят:тъмносинРазмери:Височина – 33см.Ширина – 27см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак с джоб с цип;-заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-две основни отделения с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се презрамки, позволяв..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Цвят:какиРазмери:Височина – 33см.Ширина – 27см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак с джоб с цип;-заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-две основни отделения с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се презрамки, позволяващи ..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Цвят:сивРазмери:Височина – 33см.Ширина – 27см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак с джоб с цип;-заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-две основни отделения с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се презрамки, позволяващи р..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Цвят:тъмночервенРазмери:Височина – 33см.Ширина – 27см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак с джоб с цип;-заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-две основни отделения с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се презрамки, позво..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Цвят:кафявРазмери:Височина – 33см.Ширина – 27см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-капак с джоб с цип;-заден джоб с цип.Вътрешни детайли:-две основни отделения с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две регулиращи се презрамки, позволяващи..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Цвят:черенРазмери:Височина – 33см.Ширина – 25см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-два предни джоба с цип;-заден джоб с цип;-два странични малки джоба. Вътрешни детайли:-две основни отделения с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Цвят:тъмнозеленРазмери:Височина – 33см.Ширина – 25см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-два предни джоба с цип;-заден джоб с цип;-два странични малки джоба. Вътрешни детайли:-две основни отделения с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Цвят:тъмносинРазмери:Височина – 33см.Ширина – 25см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-два предни джоба с цип;-заден джоб с цип;-два странични малки джоба. Вътрешни детайли:-две основни отделения с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Цвят:какиРазмери:Височина – 33см.Ширина – 25см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-два предни джоба с цип;-заден джоб с цип;-два странични малки джоба. Вътрешни детайли:-две основни отделения с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две ..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Цвят:сивРазмери:Височина – 33см.Ширина – 25см.Дълбочина – 14см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-два предни джоба с цип;-заден джоб с цип;-два странични малки джоба. Вътрешни детайли:-две основни отделения с текстилен хастар;-вътрешен джоб с цип и два джоба за телефон и дребни вещи.Дръжки:-две р..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Показани 1 от 12 | 35 (3 Страници)