Меню
Количка

Дамски

         Аксесоарите са много важно допълнение към облеклото на една жена. В това число влизат и портфейлите. Разнообразните модели, които се предлагат на пазара, дават възможност на всяка дама да изрази себе си. Те успешно могат да се съчетаят с други компоненти на облеклото – обувки, връхна дреха, шапка или бижута. Добре подбраният дамски портфейл е идеален моден акцент.

Тук ще намерите различни видове дамски портфейли, които освен комфорт и качество, ще Ви послужат да организирате по-добре личните си вещи. В зависимост от големината на портфейла, в него могат да бъдат събрани, освен пари в брой, и голям набор лични документи – разплащателни карти, документи за самоличност, билети за пътуване, визитни картички и др.

Предлагаме Ви дамски портфейли за всякакви поводи, които да съчетаете с любимото си облекло: в ежедневието, на работа,  по време на пътуване, на среща с приятели, за празнични събирания и др. Избирайки правилния портфейл, Вие гарантирате сигурност за паричните си средства и личните си документи.

Поръчката може да направите онлайн – става лесно, удобно и бързо, и получавате своята доставка навреме.Няма продукти в тази категория.