Меню
Количка

Малки чанти

Ако сте от дамите, които не изпитват необходимост да пълнят чантата си с множество излишни неща, то тогава малката дамска чанта е най-подходящият избор за вас. Тя е практична, лека и удобна. Същевременно заради малките си размери ви стимулира да носите само най-необходимите си вещи, което ви прави по-организирани и ще ви спести дългото ровене в опит да откриете ключовете си. Малките чанти са много подходящи за ежедневието, за почивните дни, но също така и за официални събития. 

В нашия сайт ще откриете подбрани артикули, които предлагат оптимално съотношение между цена и качество. Може да изберете между изчистени и по-спортни модели, които да носите всеки ден или елегантна малка чанта, която да използвате за специални поводи, като я комбинирате с по-официални тоалети. Всички налични модели може да откриете в нашия онлайн магазин. Може да поръчате лесно и удобно и ще получите вашата чанта в най-кратък срок. 


Материал:текстилРазмери:Височина – 18см.Ширина – 22см.Дълбочина – 7см.Външни детайли:-джоб на предната странаДръжки:- дълга дръжка с регулиране на дължината;..
29.90лв.
Без данък:29.90лв.
Производител: Габол
Материал:текстилРазмери:Височина – 16см.Ширина – 19см.Дълбочина – 4см.Дръжки:- дълга дръжка..
29.90лв.
Без данък:29.90лв.
Цвят:светлобежовРазмери:Височина – 15см.Ширина – 23см.Дълбочина – 3см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб на задната страна на чантатаВътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с ципДръжки:-дълга кожена дръжка, с възможност за регулиране на дължината, което позволява чантата да се носи както на кръста,..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Цвят:черенРазмери:Височина – 15см.Ширина – 23см.Дълбочина – 3см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб на задната страна на чантатаВътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с ципДръжки:-дълга кожена дръжка, с възможност за регулиране на дължината, което позволява чантата да се носи както на кръста, така ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Цвят:петроленРазмери:Височина – 15см.Ширина – 23см.Дълбочина – 3см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб на задната страна на чантатаВътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с ципДръжки:-дълга кожена дръжка, с възможност за регулиране на дължината, което позволява чантата да се носи както на кръста, та..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Цвят:зеленРазмери:Височина – 15см.Ширина – 23см.Дълбочина – 3см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб на задната страна на чантатаВътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с ципДръжки:-дълга кожена дръжка, с възможност за регулиране на дължината, което позволява чантата да се носи както на кръста, така ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Цвят:розовРазмери:Височина – 15см.Ширина – 23см.Дълбочина – 3см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб на задната страна на чантатаВътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с ципДръжки:-дълга кожена дръжка, с възможност за регулиране на дължината, което позволява чантата да се носи както на кръста, така ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Цвят:сивРазмери:Височина – 15см.Ширина – 23см.Дълбочина – 3см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб на задната страна на чантатаВътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с ципДръжки:-дълга кожена дръжка, с възможност за регулиране на дължината, което позволява чантата да се носи както на кръста, така и ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Цвят:синРазмери:Височина – 15см.Ширина – 23см.Дълбочина – 3см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб на задната страна на чантатаВътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с ципДръжки:-дълга кожена дръжка, с възможност за регулиране на дължината, което позволява чантата да се носи както на кръста, така и ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Цвят:оранжевРазмери:Височина – 15см.Ширина – 23см.Дълбочина – 3см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб на задната страна на чантатаВътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с ципДръжки:-дълга кожена дръжка, с възможност за регулиране на дължината, което позволява чантата да се носи както на кръста, так..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Цвят:лилавРазмери:Височина – 15см.Ширина – 23см.Дълбочина – 3см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб на задната страна на чантатаВътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с ципДръжки:-дълга кожена дръжка, с възможност за регулиране на дължината, което позволява чантата да се носи както на кръста, така ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Цвят:кафявРазмери:Височина – 15см.Ширина – 23см.Дълбочина – 3см.Материал:еко кожаВъншни детайли:-джоб на задната страна на чантатаВътрешни детайли:-вътрешен малък джоб с ципДръжки:-дълга кожена дръжка, с възможност за регулиране на дължината, което позволява чантата да се носи както на кръста, така ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Показани 1 от 12 | 68 (6 Страници)