Меню
Количка

Условия за пазаруване

Как да пазарувате в https://bagsline.bg/

Уважаеми клиенти, покупките чрез нашия сайт се извършват в следната последователност:

- Клиентът попълва формата ни за заявка.
- В максимално кратък срок служител на БАГС ЛАЙН се свързва по телефона за потвърждаване на заявката и уточняване подробностите по доставката.
- Поръчки, направени в дни на официални празници или събота и неделя, се обработват в първия работен ден след подаване на заявката.
- В случай че обратна връзка не бъде осъществена в рамките на 48 часа от генериране на поръчка, моля, свържете се с нас на тел. 0878 75 44 25 или e-mail: 
office@bagsline.bg.

- При заплащане на стоката чрез наложен платеж, доставката ще бъде извършена от 2 до 4 работни дни от куриерска фирма "Спиди", считано от първия работен ден, следващ датата на поръчката.
- При заплащане на цената чрез банков превод, доставката ще бъде извършена от 2 до 4 работни дни, считано от първия работен ден, следващ датата на постъпване на сумата по сметка на „БАГС ЛАЙН ТРЕЙД“ ЕООД.
Доставката в цялата страна е безплатна за поръчки над 50 лева до офис на куриерска фирма. При поръчки до 50 лева транспортът е с фиксирана цена от 5 лева, която се заплаща от клиента.
Всички посочени цени са с включен ДДС и важат за територията на БЪЛГАРИЯ.

Условия за доставка

Доставки се извършват от куриерската фирма:
- В делнични дни: от 8:30 до 18:00 часа;
- Събота: от 8:30 до 14:30 часа.
Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Начини за плащане

Предоставени са два варианта за плащане на закупените артикули.
- Предварително, преди доставката чрез банков превод по сметката на фирмата:
ПОЛУЧАТЕЛ: БАГС ЛАЙН ТРЕЙД ЕООД при банка УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
IBAN: BG50
UNCR 7000 1520 6742 81
BIC Код:
UNCRBGSF
- чрез наложен платеж, при получаването на стоката от куриера

Уважаеми клиенти,
Задължително проверявайте своите пратки в присъствието на представителя на куриерската фирма. Възможно е при транспорта да има нанесени щети, за които БАГС ЛАЙН не носи отговорност, нито ВИЕ. В този случай най-добре е да откажете пратката.

Всички допълнителни условия за покупка и връщане на стоки от сайта https://bagsline.bg/ са подробно описани в страницата „Условия за ползване“.