Меню
Количка

Условия за пазаруване

Как да пазарувате в https://bagsline.bg/

Уважаеми клиенти, покупките чрез нашия сайт се извършват в следната последователност:

- Клиентът попълва формата ни за заявка.
- В максимално кратък срок служител на БАГС ЛАЙН се свързва по телефона за потвърждаване на заявката и уточняване подробностите по доставката.
- Поръчки, направени в дни на официални празници или събота и неделя, се обработват в първия работен ден след подаване на заявката.
- В случай че обратна връзка не бъде осъществена в рамките на 48 часа от генериране на поръчка, моля, свържете се с нас на тел. 0878 75 44 20 или e-mail: 
office@bagsline.bg.

- При заплащане на стоката чрез наложен платеж, доставката ще бъде извършена от 2 до 4 работни дни от куриерска фирма "Спиди", считано от първия работен ден, следващ датата на поръчката.
- При заплащане на цената чрез банков превод, доставката ще бъде извършена от 2 до 4 работни дни, считано от първия работен ден, следващ датата на постъпване на сумата по сметка на „БАГС ЛАЙН ТРЕЙД“ ЕООД.
Доставката в цялата страна е безплатна за поръчки над 70 лева до офис на куриерска фирма. При поръчки до 70 лева транспортът се изчислява по тарифи на Спиди, които се заплащат от клиента.
Всички посочени цени са с включен ДДС и важат за територията на БЪЛГАРИЯ.

Условия за доставка

Доставки се извършват от куриерската фирма:
- В делнични дни: от 8:30 до 18:00 часа;
- Събота: от 8:30 до 14:30 часа.
Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Начини за плащане

Предоставени са два варианта за плащане на закупените артикули.
- Предварително, преди доставката чрез банков превод по сметката на фирмата:
ПОЛУЧАТЕЛ: БАГС ЛАЙН ТРЕЙД ЕООД при банка УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
IBAN: BG50
UNCR 7000 1520 6742 81
BIC Код:
UNCRBGSF
- чрез наложен платеж, при получаването на стоката от куриера

Уважаеми клиенти,
Задължително проверявайте своите пратки в присъствието на представителя на куриерската фирма. Възможно е при транспорта да има нанесени щети, за които БАГС ЛАЙН не носи отговорност, нито ВИЕ. В този случай най-добре е да откажете пратката.

Всички допълнителни условия за покупка и връщане на стоки от сайта https://bagsline.bg/ са подробно описани в страницата „Условия за ползване“.