Меню
Количка

Портфейли

Портфейлите се носят от мъже и от жени. Тяхното основно предназначение е да  побират в себе си пари в брой, но биха могли да имат и по-широко приложение. Съвременните модели предлагат варианти с повече отделения, които са идеални за прибиране и съхранение на лични документи – лични или банкови карти, визитки, паспортни снимки и др. 

Освен, че помагат за по-добрата подредба на персоналните вещи и съхраняването на пари, портфейлите неизменно са аксесоар към облеклото и изразяват стила ни на обличане.

В категорията може да намерите различни модели портфейли, които да подберете спрямо личните си вкусови предпочитания за визия, цвят и големина. Предлагаме мъжки и дамски портфейли, които са изработени от качествени материали и гарантират комфорт и устойчивост. 

Може също така да съобразите модела с финансовите си възможности – всеки един продукт е представен със своята цена и конкретни характеристики. При направен избор, поръчката се осъществява чрез нашата онлайн платформа, което спестява обикалянето по магазините и загубата на ценно време.